Vlogi

Parempi elämä vuonna 2020 – Arjen Sankaritar 53

Uusi vuosikymmen 2020 on jo hyvässä vauhdissa. Tuliko tehtyä uudenvuoden lupauksia ja vieläkö ne ovat pitäneet?

Monet pohtivat vuodenvaihteessa mitä viimeinen vuosikymmen piti sisällään. Minulle viime vuosikymmen oli todella isojen muutosten aikaa. Meidän ihana esikoisemme, Akseli, syntyi 2011 ja Konsta ja Juho 2012, Voitto 2015 ja Urho 2017. Kasvoimme lapsettomasta pariskunnasta suurperheeksi ja tästä olen äärettömän kiitollinen.

Myös parisuhteemme on kokenut erittäin kovia murroksia, taistelimme tiemme eriytymisvaiheesta ja isoista ristiriidoista lopulta päätyen kumppanuuteen. Mikä huikea, kasvattavainen ja kivuliaskin matka, mutta olen äärettömän kiitollinen siitä, että teimme paljon töitä parisuhteemme eteen ja saimme monia solmuja aukeamaan. Tänään rakastan ja arvostan puolisoani enemmän ja syvemmin kuin vielä 10 vuotta sitten.

Perustettiin perheen lisäksi oma kiinteistönvälitysyritys muutaman askeleen kautta ja olemme olleet tässä Museokadun kulmassa jo kolme vuotta. Huikeaa!

Tänä vuonna en tehnyt päätöksiä tai lupauksia muutoksesta. Haluan muutosta moneenkin asiaan, mutta en halua tehdä mitään lupauksia, jotka lörpähtävät kuukauden päästä, vaan haluan ennemminkin pidempiaikaista elämäntapamuutosta.

Miten sinun uusi vuosi on alkanut ja kaipaatko sinä elämääsi muutosta?

Lue lisää: www.arjensankaritar.fi

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Uusimmat jaksot: