Tutustu minuun

Kuka minä olen

Minä olen iloinen ja energinen suurperheen äiti, vaimo, yrittäjä ja kiinteistönvälittäjä, sekä lisäksi Arjen Sankaritar-vlogia pyörittävä energiapakkaus. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe ja ystävät, arjessa jaksaminen, ilo ja asenne. Haluan rohkaista ihmisiä elämään kohti unelmiansa ja tuoda iloa ihmisten arjen keskelle. Olen kotoisin Pohjanmaalta ja arvostan avoimuutta ja rehellisyyttä. Jalkani ovat syvällä maan kamarassa ja ajatukset ja ideat lentävät omia polkujaan joskus villistikin omissa svääreissään. Olen ylpeä pohjalaisuudestani ja olen sanojeni mittainen nainen.

Elämä johtaa joskus polkujamme eri suuntaan kuin itse olisi ikinä osannut kuvitellakaan. Minä päädyin aikoinaan kiinteistönvälitysalalle täysin sattumalta. Nyt jälkeen päin ajattelen, että onneksi näin kävi!

Unelmoin jo pikkutyttönä klassisen laulajan ammatista. Opiskelin viulunsoitonopettajaksi Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa. Lähelle unelmaani pääsin, kun lähdin vuodeksi opiskelemaan laulua huippuprofessorin oppiin Wieniin.

Vaihto-opiskeluvuoden päätteeksi vuonna 2007 jouduin polkupyöräonnettomuuteen. Oli syntymäpäiväni, ja olimme pyöräilemässä vuorilla. Alaspäin tullessa puhelimeni tippui ja jarrutin. Pyörä pysähtyi kuin seinään ja tein korkean ilmalennon ja päädyin pää edellä asvalttiin. Leuka ja leukaniveleni murtuivat rytäkässä, mutta olen hurjan onnellinen, että olen hengissä! Onnettomuuteni nähnyt mies kertoi olleensa varma, että kuolen tai vähintään halvaannun vakavasti. Takeita laulamiselle ei onnettomuuden jälkeen enää ollut. Onnettomuuden jälkeen elämää pohtiessani aloin miettiä uusia työmahdollisuuksia ja mahdollista alanvaihtoa.

Kotiin palattuani kävin kahvilla lukioaikaisen ystäväni kanssa, joka oli perustanut juuri kiinteistönvälitystoimiston, ja hän pyysi minua välittäjäksi. Totesin, että työ ei ole minua varten: kuvani välittäjistä ei ollut mitenkään positiivinen omien kokemusteni perusteella. Lupasin kuitenkin pohtia asiaa viikon ajan ja lopulta vastasin kyllä.

Aluksi toki intoa oli enemmän kuin taitoa, mutta vuosina 2009 ja 2010 minut palkittiin koko yrityksemme parhaana välittäjänä ja koko Suomen parhaana RE/MAX-välittäjänä. Sain myös ensimmäisenä suomalaisena RE/MAX-välittäjänä palkinnon erinomaisesta työstäni kansainvälisessä konferenssissa Orlandossa keväällä 2010. LKV-tutkinnon suoritin ensimmäisellä yrittämällä erinomaisin arvosanoin keväällä 2009.

Parin eri kiinteistönvälitysyritys brändin alla työskenneltyämme päädyimme 2017 siihen, että on aika koittaa omia siipiä ja perustimme mieheni Samin kanssa Kuivinen LKV Oy:n. Perheyrityksemme löysi unelmien kivijalkaliikkeen Museokadun kulmasta aivan Kansallismuseon naapurista monien sattumien kautta. Tällä hetkellä yrityksemme on kasvanut ja meillä on upeita ja sydämellisiä alan ammattilaisia ja aivan mielettömän upea työilmapiiri. Työskentelen unelma-ammatissani Kiinteistönvälittäjänä ja yrittäjänä, pyöritän Arjen Sankaritar-vlogia, sekä teen myös puhujakeikkoja tuoden iloa ja energiaa ihmisten arkeen. Iloa päivääsi!

PUHUJAksi

Puhujaksi