Maria Kuivinen

Puhujaksi

Maria Kuivinen on iloinen, energinen, hurmaavan aito ja sydämellinen nainen, joka taipuu moneen. Suurperheen äiti, vaimo, yrittäjä ja kiinteistönvälittäjä, sekä lisäksi Arjen Sankaritar-vlogia pyörittävä energiapakkaus. Ystävät ovat todenneet Mariasta, että sinulla on neljän naisen energiat, miten ihmeessä ehdit tehdä kaiken tuon mitä teet.

Elämä johtaa polkujamme joskus eri suuntaan kuin olisimme itse toivoneet. Marian haaveena oli klassisen laulajattaren ura, joka katkesi Wienissä vaihto-opiskeluvuotena 2007 olleeseen polkupyöräonnettomuuteen. Musiikki jäi rakkaaksi harrastukseksi, vaikka Maria valmistuikin lopulta Sibelius-Akatemiasta Musiikin Maisteriksi. Maria päätyi lopulta kiinteistönvälityksen pariin ja on palkittu mm kansainvälisen ketjun Suomen parhaana myyjänä kahtena peräkkäisenä vuotena. Marialla on pitkä kokemus asiakaspalvelutyöstä, PR-työstä, esiintymisestä musiikin parissa ja erilaisista teatteriproduktioista opiskeluaikoinaan. Nykyään Maria luotsaa menestyksekkäästi perheyritystään, Kuivinen LKV Oy:tä, upeassa kivijalkaliikkeessä Museokadun kulmassa, aivan Kansallismuseon naapurissa.

Marian iloisuus ja rohkaiseva asenne saavat kuulijan kuin kuulijan voimaantumaan, tarinat ovat mielenkiintoisia ja niistä välittyy lämpö ja ilo. Marialta luonnistuu hyvin myös erilaisten tilaisuuksien juontaminen iloisella ja napakalla otteella.

Arjen Sankaritar-vlogi, jota Maria pitää, kertoo kiinteistönvälittäjän, yrittäjän ja suurperheen äidin arjesta ja elämästä, videot sisältävät asiaa, vauhtia ja syvällisyyttä, huumoria unohtamatta.

About Me

Tutustu minuun