Vlogi

Arjen Sankaritar 2021 Uupumus

Heipä hei pitkästä aikaa! Tiedätkö, elämä ei mene aina sen mukaan, mitä me itse suunnitellaan. Meidän viimeisestä videosta on kulunut jo nyt yli vuosi ja nyt on jälleen uusien videoiden aika, mutta tässä välissä on ehtinyt tapahtua melkoisen paljon. Joskus nimittäin voi käydä niin, että elämä runnoo arjen sen verran ahtaalle, että on pakko pysähtyä.

Tämä video kertoo uupumuksesta. Summa summarum, ruuhkavuodet voi olla kuormittavia ja uupumus ei useinkaan näy päälle päin, varsinkaan someen. Lopulta minun sairasloma kesti yli vuoden ja toipuminen kestää varmasti vielä hyvän tovin, mutta jo nyt olen todella kiitollinen. Sairaslomani aikana olen oivaltanut paljon uusia asioita ja ajatukset ovat myös kirkastuneet.

Joskus täytyy kyykätä syvään, että voi ponnistaa korkealle. Joskus täytyy luopua joksikin aikaa jostain itselle todella rakkaasta asiasta, että voi vähän hengähtää ja lopulta löytää sen vielä uudelleen ja syvällisemmin. Arjen Sankaritarkin voi uupua ja silti on lupa nousta uudestaan ja nauttia elämästä juuri sellaisena kuin se on.

Iloa päivääsi!

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin